Erdoğan Özel görüşmesinde dikkat çeken 2 detay!

Erdoğan Özel görüşmesinde dikkat çeken 2 detay!
AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme tamamlandı. Saat 16.05'te başlayan görüşme 17.35'te sona erdi.

İkinin görüşmesine ana başlığın anayasa değişikliği olacağı belirtirken 8 yıl aradan sonra iki parti arasındaki ilk görüşmenin ardından ikiliden bir açıklama gelmedi. Erdoğan'ın Özel'i kabulünde ise bazı detaylar göze takıldı.

CHP lideri Özgür Özeli AK Parti Genel Merkezi'ne girişinde görüşmeye girişinde AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.

Erdoğan ve Özel'in görüşme öncesi basına verdiği fotoğraflarda ise iki ayrıntı göze battı.

detayic.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağ tarafındaki koltukta CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yer verilirken Erdoğan'ın solundaki koltuğun ise boş olduğu dikkat çekti. Bir mesaj niteliğinde olduğu iddia edilen boş koltuk hakkında kısa süre içinde AK Parti'den bir açıklama yapıldı.

BOŞ KOLTUK NEDEN KALDIRILMADI?

Odanın genel düzeni içinde koltukların bu şekilde olduğu belirtilen açıklamada, boş koltuğun belli bir amaçla orada tutulmadığı söylendi. Ancak koltuğun görüşme öncesinde neden kaldırılmadığı ise merak konusu oldu.

ŞEKERLİĞİN ARKASINDAKİ NE?

sehpa.webp

AK Parti Genel Merkezinde yapılan görüşmede Erdoğan ve Özel görüşme öncesinde ayakta ve oturarak basına poz verdi. Liderlerin oturduğu fotoğrafta ise ikilinin ortasında yer alan sehpa üzerindeki işlemi şekerliğin arkasındaki cihaz ise dikkat çekti.

Şekerliğin arkasında ters şekilde duran pilli cihazın ne işe yaradığı ve neden orada bulunduğu akıllara soru işareti bıraktı. Ancak AK Parti kanadından boş koltukta olduğu gibi bu cihaz hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.