Düğün yapacaklar yaşadı! Yüzde 40 indirim geldi

Düğün yapacaklar yaşadı! Yüzde 40 indirim geldi
O ilde düğün yapacak çiftler için düğün salonlarında yüzde 40 indirim yapılacak.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte düğün sezonunun başlamasıyla birlikte, çiftlerin düğün salonu fiyatları konusundaki endişeleri artmıştı. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in, evlenecek çiftlere özel sektörde destek verilmesi çağrısı üzerine Adana Düğün Salonları Organizasyon Derneği (ADSOD) harekete geçti. ADSOD Başkanı Ayhan Şirin, TESK Genel Başkanının bu çağrısını önemsediklerini ve destek verdiklerini ifade etti.

aw192105-01.jpgHavaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonunun başladığını vurgulayan Şirin, 2023 yılında 565 bin çiftin evlendiğini hatırlatarak, bu yılın da 600 bin çiftin evlenmesinin beklendiğini belirtti. Şirin, bu yıl gerçekleşecek düğünlerin ekonomiye 500 milyar TL'lik bir katkı sağlamasını beklediklerini dile getirdi.

Şirin, tüm çiftler için sıfır faizli destek kredilerinin sağlanmasının önemine değinerek, bu desteğin çiftlerin düğün masraflarına katkı sağlayacağını ve ekonomiye katkıda bulunacaklarını belirtti. Bu doğrultuda ADSOD olarak, evlenecek çiftlere özel kampanyalar düzenleme kararı aldıklarını ve çiftlere yüzde 40 indirim yapma kararı aldıklarını duyurdu.

wedding.jpegŞirin, Tüm Düğün Salonları Etkinlik ve Organizasyon İşletmecileri Federasyonu'ndan (TÜDİFED) Adana'da uygulamaya başladıkları bu kararın, ülke genelinde de uygulanması için beklentilerini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.