Dortmund sokaklarında Eskişehirspor bayrağı

Dortmund sokaklarında Eskişehirspor bayrağı

Türkiye - Portekiz maçını izlemek için Almanya'nın Dortmund kentine giden Eskişehirspor taraftarı, kent meydanında kırmızı-siyahlı bayraklarını açtı.

Türkiye - Portekiz maçını izlemek için Almanya'nın Dortmund kentine giden Eskişehirspor taraftarı, kent meydanında kırmızı-siyahlı bayraklarını açarak tüm dikkatleri üzerlerine topladı.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz ile karşılaştı. Dortmund'da oynanan karşılaşmaya dünyanın her yerinden Türkler akın etti. Eskişehirspor taraftarları da Türkiye - Portekiz maçında milli sporculara destek olmak için Almanya'ya gitti.

Maçı tribünlerden canlı olarak takip eden Eskişehirsporlular, kırmızı-siyahlı bayrakları Dortmund'da dalgalandırdı. Şehir meydanında açtıkları bayrakla tüm dikkatleri üzerlerine toplayan taraftarlar, Eskişehirspor'un adını Avrupa Futbol Şampiyonası'nda duyurdu.

Eskişehirspor taraftarlarının bu coşkulu desteği, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Birçok futbolsever, Eskişehirspor taraftarlarının milli takıma verdiği desteği takdir etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.