Devrim Zelyut doların yıl sonu olacağı rakamı açıkladı

Devrim Zelyut doların yıl sonu olacağı rakamı açıkladı
Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için net rakam verdi.

Milyonlarca yatırımcı, ellerindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Dolar, altın, bitcoin ve borsa ise son bir aydaki performanslarıyla dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için net rakam vererek kritik bir uyarıda bulundu

DOLAR VE EURO YATIRIMCIYI BEKLETİYOR

Dolar son bir aydır 32,21 seviyesinde durgunluğunu sürdürüyor ve yatırımcısına kazanç sağlayamıyor. Euro ise 35 seviyesinden 34,7 seviyesine kadar düşerek yatırımcıyı kaybettiriyor.

dolar-9.jpg

ALTIN YATIRIMCILARI KAYIP YAŞIYOR

Gram altın, 2 bin 400 üzeri rekor artış sonrası sert bir satış baskısıyla karşılaştı. Altın yatırımcıları da bir ay içinde büyük kayıplar yaşadı. Bir ay boyunca kazandıran tek yatırım aracı ise borsa oldu. Borsa İstanbul tarihi rekorunu kırarak 10 bin 200 seviyesine geldi. Mevduat faizleri ise yüzde 60 seviyelerine kadar yükseldi.

ZELYUT: YIL SONUNDA DENGEYİ BULACAK

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için net rakam vererek kritik bir uyarıda bulundu. Zelyut, "Siz bu faizi artırmazsanız, sonbaharda bu girişlerin terse dönmeye başladığını görürsünüz. Sonuç olarak kuru yukarı doğru çekmeye başlayacak. Ancak balina etkileri bunun çıkıp da 45'e 50'ye vurmasını da engelleyecek. Bu itiş kakış mekanizmasında arkadaşlar kur 40 lira civarında yıl sonunda da dengeyi bulacak" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.