Devrek’te 19 Mayıs coşkusu gün boyunca devam etti

Devrek’te 19 Mayıs coşkusu gün boyunca devam etti

Zonguldak Devrek'te, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusu, akşam saatlerinde düzenlenen çeşitli aktivitelerle sürdü.

Belediye tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, folklor gösterileri, bando konserleri, animasyon şovları, interaktif langırt ve dart turnuvaları gibi bir dizi renkli aktivite gerçekleştirildi. Ayrıca çocuklar için şişme oyun alanları gibi eğlenceli imkanlar sunuldu.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve diğer yetkililerin katılımıyla, Egemenlik Mesire Alanı'nda yeni açılan "Dev Fest Gençlik Festivali"nde DJ Emircan Saltabaş'ın müzik performansıyla gece renklendi. Festivalde, özel eğitim alan çocuklar da dahil olmak üzere gençler eğlencenin tadını çıkardı. Başkan Ulupınar, bayram kutlamalarında yaptığı konuşmada, mesire alanının festival öncesinde yapılan 20 günlük bakım çalışmalarına değindi ve gençlere yönelik daha fazla etkinlik planladıklarını belirtti. Ulupınar, gençlerin her zaman destekçisi olduklarını ve en büyük zenginliklerinin gençler olduğunu vurgulayarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, gazilere ve şehitlere minnettarlıklarını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.