Devlet Bahçeli Eurovision’a ateş püskürttü ‘Özgür Demirtaş böyle cevap verdi’

Devlet Bahçeli Eurovision’a ateş püskürttü ‘Özgür Demirtaş böyle cevap verdi’

Grup toplantısında Eurovision’ı eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli’ye Özgür Demirtaş’tan tepki geldi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 68. Eurovision şarkı yarışmasına birçok olay damga vurdu. Sertap Erener’in tekrardan Eurovision sahnesinde konuk olarak yer alması, İsrail’e yapılan boykotlar, Hollanda’nın diskalifiye edilmesi Avrupa’da olduğu gibi Türkiye basınında geniş yer edindi.

Özellikle 12 yıldır yarışmaya katılmayan Türkiye’nin uzun bir aradan sonra Eurovision sahnesinde yer alması vatandaşların iştahını kabarttı.

663d3a2eb52d0920.webp

2003 yılında birinci olan Sertap Erener’in konuk sanatçı olarak Eurovision yarı finalinde yer alması Türkiye’de gündem oldu. Herkesin tekrar gurur duymasına neden olan o anlardan sonra Türkiye’nin tekrar yarışmaya dönmesi için çağrı yapıldı.

gnhidm9akaariqz.jpg

BAHÇELİ EUROVİSİON’A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Eurovision’a Türkiye’nin tekrar katılması konuşulurken İktidarın ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli’den kapıları kapatan açıklama geldi. Bahçeli yarışmada birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tarzını eleştirerek Eurovision’un insanlığı tehdit ettiğini söyledi.

800069image1.jpg

ÖZGÜR DEMİRTAŞ SORUNLARLA TEPKİ GÖSTERDİ

Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, makyaj ve etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli’ye tepki Özgür Demirtaş’tan geldi.

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli’nin konuya ilişkin sözlerini içeren bir paylaşımı alıntılayarak ekonomik verilerle tepki gösterdi.

Bahçeli’nin Eurovision sözlerine yanıt olarak ekonomide sorunları X hesabından paylaşarak Devlet Bahçeli’ye Türkiye’nin sorunun ekonomi olduğunun altınız çizdi.

s-c96843f79cfe6630af7209221e4cbbc3a1fef5b3.webp

Demirtaş söz konusu paylaşımında, "Tasarruf Tedbirleri Yeterli Değil. Cari Açık problemi devam ediyor. Katma değerli üretim çok yetersiz. Emeklilerin alım gücü aşırı düştü. Orta Direk silinmek üzere.” İfadelerini kullanarak Türkiye’nin esas sorunlarını dile getirdi.

Demirtaş’ın paylaşımının altına bazı kullanıcılar ise “Bu kadar sıkıntının ortasında bizim siyasetçiler İsviçreli sanatçıları dert edinmiş” ifadelerini kullandı.

sadasdasdasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.