Derbinin kazananını da bilmişti! Ünlü astrolog şampiyon olacak takımı açıkladı

Derbinin kazananını da bilmişti! Ünlü astrolog şampiyon olacak takımı açıkladı

Geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin sonucunu doğru tahmin eden ünlü astrolog Meral Güven, Trendyol Süper Lig’in şampiyon katımını ‘Kartlarım ısrarla o takımı işaret ediyor’ diyerek açıkladı.

Tüm futbolseverler Pazar akşam oynanacak olan maçlar için nefesini tutarken, Süper Lig'de şampiyonun belirleneceği son 90 dakika için geri sayım başladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı son haftaya uzarken, geçtiğimiz hafta sonu oynanan dev derbide düğüm çözülememiş, şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam edeceği kesinleşmişti.

Astrolog Meral Güven aylar öncesinde bildi… Fenerbahçeliler bile bunu beklemiyordu!

Galatasaray'ı kendi evinde 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, şampiyonluk umudunu yitirmedi.

Derbi sonrası ise astrolog Meral Güven ise en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Meral Güven’in Mart 2023'te yapmış olduğu tahmin sosyal medyada tekrardan gündem oldu.

14 AY ÖNCEKİ TAHMİNİ GÜNDEMDE

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına değinen Güven, “Önümüzdeki sezon Fenerbahçe ve Galatasaray son maça kadar şampiyonluk için yarışacaklar.” İfadelerini kullanırken, adeta geçen hafta yoanan derbiyi işaret etmiş.

Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini! "Kartlarım bastıra bastıra söylüyor"

Galatasaray'ın “Ben şampiyonum” diyeceğini belirten Güven, söz konusu yorumunda ise Fenerbahçe'nin geriden geleceğini belirtmişti. Güven yaptığı tahminde “Fenerbahçe geriden gelerek şampiyon olacak ve mucizevi bir kutlama olacak.” İfadelerini kullanmıştı.

MERAL GÜVEN’İN ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ

Ünlü astrolog Meral Güven, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı görüşünü tekrardan dile getirerek, “Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra hala daha Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylüyor. Harita da kartlarım da bunu söylüyor, Fenerbahçe mucizevi şampiyonluk yaşayacak.” Şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.