Ceyda Düvenci aradığı aşkı buldu 'Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini noktalamıştı'

Ceyda Düvenci aradığı aşkı buldu 'Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini noktalamıştı'
2023 yılında Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Ceyda Güvenci yeni aşk iddiaları ile gündeme geldi.

Geçen yıl, Bülent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini 15 dakikada sonlandıran Ceyda Güvenci, son zamanlarda verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Fit görünümüyle tanınan Güvenci, şimdi de aşk hayatıyla konuşuluyor. İki çocuk annesi ünlü oyuncu, aradığı aşkı buldu.

2015 yılında evlenip bir çocukları olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, geçen yılın temmuz ayında boşandı. İkilinin 8 yıllık evliliği, İzmir-Ödemiş Adliyesi'nde sadece 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak sonlandırdı.

Son zamanlarda fazla kilo vermesiyle dikkat çeken Ceyda Düvenci, şimdi de aşk dedikodularıyla gündemde. İddialara göre ünlü oyuncu, yaklaşık 8 ay önce ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başladı.

Ceyda Düvenci'nin, radyo sunucusu Güçlü Mete ile romantik bir ilişki yaşadığı iddia ediliyor.

'AŞK MÜMKÜN' DEMİŞTİ

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda; "Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hâlâ… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım. Dinlediğim müzikte, okuduğum kitapta izlediğim film de… Aşk benim için çok bütünsel bir duygu illa yol arkadaşına, hayat arkadaşını hissettiğin bir duygu değil ama o da olacak. 'Bir daha aşık olmam' gibi bir duygum yok, kimsenin de olmasın. 'Artık bitti unumuzu eledik, eleğimizi astık olmasın' 70 yaşında bile aşık olabilir insan. Birlikte yaşlanacağı birinin olması kadar güzel bir şey var mı? Kimse yalnız kalmasın" demişti.

GÜÇLÜ METE KİMDİR?

20 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul'da doğan Güçlü Mete, Kabataş Erkek Lisesi'ni 1989 yılında tamamladı ve ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde eğitimine başladı. 1993 yılında üniversiteden mezun olan Mete, ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile evlendi ve bir kızları oldu. Kariyerine 2005 yılında Radyo Time'da Genel Yayın Yönetmeni olarak başlayan Mete, bu dönemde büyük bir başarı elde etti.

2007 yılına kadar Sadettin Saran'ın sahibi olduğu radyoda çalışan Güçlü Mete, sonraki yıllarda Alem FM'de "Kripto Odası" adlı programı hazırlayıp sundu. 2013 yılında Alem FM'den ayrılarak Show Radyo'ya geçiş yapan Mete, burada "Sarı Tramvay" adlı programıyla dinleyicilerin beğenisini kazandı ve 2018 yılına kadar bu programı sürdürdü.

Ayrıca, Güçlü Mete aynı zamanda Kafa Radyo'nun kurucuları arasında yer almaktadır ve uzun yıllar sonra "Kripto Odası" programına geri dönüş yaparak dinleyicileriyle buluştu. 2022 yılında ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile olan evliliğini sonlandırdı.

Magazin haberler: Ebru Cündübeyoğlu ve Güçlü Mete boşandı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.