Cem Küçük’ün canlı yayınında kulis bilgisini ağzından kaçırdı ‘Kabineden vatandaşı ferahlatacak haber

Cem Küçük’ün canlı yayınında kulis bilgisini ağzından kaçırdı ‘Kabineden vatandaşı ferahlatacak haber
Cem Küçük’ün canlı yayınında o isim Ankara’dan aldığı kulis bilgisini paylaştı. Bugün toplanacak kabineden çıkacak kararı açıkladı.

Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı yapılacak. Kabinede neler konuşulacağı merak konusu olurken çıkacak kararlarda vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

Beştepe’de yapılacak toplantıda iç ve dış politikadaki konular ele alınacak. Öte yandan toplantıda vatandaşların dört gözle beklediği atama konusunun da konulacağı öne sürüldü.

kabine-16-nisan-2024-2214521-1.webp

Cem Küçük'ün sunduğu 'Günaydın Türkiye' programına katılan TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, Ankara’dan kendisine gelen kulis bilgilerini paylaştı. Öğretmen atamaları ve mülakat konusunda önemli kulis bilgileri alan Sözcan 25-30 bin personel alımı yapılacağını açıkladı.

Sözcan açıkladığı sayının tamamının sadece öğretmen atamalarının olmayacağını rakamın içinde idari personelin olduğunu söyledi.

sadadasdasdad.jpg

BAKAN TEKİN TARİH VERMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamaları ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir açıklama yaptı. Tekin, hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları için tarih vermişti.

Bakan Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili, "Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur" ifadelerini kullanmıştı.

nhcm4zxtjkul7ufpb4xrow.webp

KABİNE SAAT KAÇTA TOPLANACAK

Öğretmenlerin nefesini tuttuğu Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak olan toplantı saat 15:30'da başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.