Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Münevver Karabulut dosyasında flaş gelişme

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Münevver Karabulut dosyasında flaş gelişme
Münevver Karabulut'un 2009'da öldürülmesiyle Türkiye, derin bir şok yaşamıştı. Cinayetin faili olarak tespit edilen Cem Garipoğlu, olaydan sonra adaletin önünde hesap vermiş ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Garipoğlu'nun intihar ettiği iddia edilse de, bazı kesimler Garipoğlu'nun hâlâ hayatta olduğunu ve olayın üzerinin örtülmeye çalışıldığını ileri sürmekte. Bu iddiaların son bulması ve gerçeğin açığa çıkması için Karabulut ailesi, Garipoğlu'nun mezarının açılmasını talep ediyor. Ancak bu talep, şimdiye kadar hem savcılık hem de Adalet Bakanlığı tarafından reddedildi.

Son olarak, Garipoğlu'nun babası Hayyam Garipoğlu da savcılığa başvurarak mezarın açılmasını ve kamuoyunun bu uzun süredir devam eden tartışmalara bir son vermesini istedi. Bu girişimle birlikte, cinayetin üzerindeki sis perdesinin kalkması ve adaletin tam anlamıyla yerine gelmesi umut ediliyor.

Münevver Karabulut dosyasında yeni gelişme... Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı... On yıl sonra harekete geçildi - Resim : 1

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Soruşturma kapsamında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Tıp Kurumu'ndan Garipoğlu'nun otopsi sırasında yapılan işlemlere ait çekilen fotoğraf ve videoları istedi. Savcılığa gelen görüntüler incelenmesi için bilirkişiye verildi. Bilirkişi, 12 Kasım 2014 tarihinde yapılan otopsi işlemine ait video kayıtları ve fotoğrafları inceledi. Bilirkişi, inceleme sonucunda raporunu soruşturma dosyasına sundu. Ayrıca, Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, Garipoğlu'nun yüzü açık şekilde görülürken, sağ ve sol el parmaklarındaki morarmalar da dikkat çekti.

Cem Garipoğlu'nun babasından dilekçe: "Yapılması gereken tek şey mezarın açılması" - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

YENİDEN FETHİ KABİR TALEBİ

Karabulut ailesi ise avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla, Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması talebini yinelendi. Aile, mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığının anlaşılması halinde, otopsi işlemlerini gerçekleştiren, cinayet soruşturmasını yürüten kolluk görevlileri ve yargılama aşamasında yer alan yargı görevlileriyle ilgili kamu davası açılması talebinde bulundu. Düğümü savcılığın mezarın açılıp açılmaması hakkında vereceği karar çözecek.

Türkiye'nin konuştuğu Cem Garipoğlu davasında flaş gelişme! SABAH otopsi fotoğraflarına ulaştı

Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme! Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor - Güncel Haberler Milliyet

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.