Can Bonomo’dan oğluyla ilgili eleştirilere jet yanıt “Yaşına göre saygılı ve ince ruhlu bir çocuk”

Can Bonomo’dan oğluyla ilgili eleştirilere jet yanıt “Yaşına göre saygılı ve ince ruhlu bir çocuk”

Can Bonomo’nun oğlu Roman, babasına ismiyle hitap edince olanlar oldu. Yapılan eleştirilere Bonomo’dan yanıt geldi.

Oyuncu Öykü Karayel ile 2018 yılında evlenen ve oğulları Roman’ı 17 Nisan 2021 yılında kucağına alan şarkıcı Can Bonomo, geçtiğimiz günlerde aldığı bir ödülle ilgili video çekti. Ünlü şarkıcının paylaştığı videoda oğlu Roman’ın “Can” diye hitap etmesi, videoyu izleyen bazı kişilerce eleştirildi.

Babasına “Can” dediği için eleştirilerin hedefi olan 3 yaşındaki Roman ile ilgili ünlü şarkıcıdan yanıt geldi. Bonomo, “Yaşına göre saygılı ve ince ruhlu bir çocuk” ifadelerini kullandığı Roman’ın kendisine neden adıyla hitap ettiğini açıkladı.

VİDEO TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU

Oyuncu Öykü Karayel ile şarkıcı Can Bonomo’nun oğulları Roman, meraklı gözlerden ve medyadan uzak büyüyor. Ancak arada bir Karayel ve Bonomo’dan fotoğraf geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninden dönen çiftin yanlarında oğulları da varken bir video paylaştıkları dikkat çekti.

Videoda Can Bonomo, ödülü ile ilgili birkaç cümle kurarken, oğlu Roman’ın da Bonomo’nun yanında oturduğu ve söze karıştığı görüldü. Roman, babasına “Bir kafede oturmak istiyorum.” dedikten sonra babasından tepki alamayınca tekrar söze karıştı ve bu kez “Can, Can… Neli pasta istersin? Çikolatalı olsun, ben öyle düşünüyorum” diye babasıyla iletişime geçti. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Çok sevimli halleri ve net sözcüklerle kurduğu cümleleri dikkat çeken Roman ile ilgili bazı kişiler ise “Neden babasına adıyla hitap ediyor?” sorusunu yöneltti.

BONOMO’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Oğlunun kendisine “Can” diye hitap etmesi sonrası gelen tepkiler üzerine sessizliğini bozan Bonomo, sosyal medyadan nazik bir açıklamada bulundu. Bonomo, “Üç yaşındaki oğlum, annesinin yanında bana bazen "Can", müzisyen arkadaşlarımın yanında ise bazen "Bono" diye sesleniyor. Öyle duyuyor çünkü. Düzeltmeye gerek duymuyorum. Yaşına göre oldukça saygılı ve ince ruhlu bir çocuk. Onu her şeyden çok seviyorum. Allah korusun bizi” ifadelerini kullandı.

can-bonomo.jpg

PAYLAŞIMINA DESTEK YORUMLARI YAĞDI

Ünlü şarkıcının açıklamalarına takipçilerinden de destek yorumları geldi. İşte o yorumlardan bazıları:

“İnce ruhlu, kibar, şımarık olmayan çok tatlı bir çocuk, aşırı belli. Mutluluklar Can’cığım. Şahane sözlerinle müzik piyasasını beslemeye devam et, 3-5 şaklabanın sözlerini de çok takma!”

“Amin. Maşallah ona, sevgiler hepinize, Can'cığım. Kendine şundan konu çıkaranlara "bir kafede soluklanalım" diyecek feraseti ve sevgiyi gösteren pek olmamış. Yorgunluktan nereye saracaklarını şaşırmışlar. Neyse ki sizin yolunuz yol ve soluklanma anları vereniniz de var. Şükür.”

“Çocuğunuzun videodaki hali içten ve sıcak. Başka işi yok mu bunu eleştirenlerin?”

“İzlediğimde aklıma gelmişti, kesin babasına ismiyle hitap ettiği için 'O sizin oğlunuz, arkadaşınız değil' diye eleştirecek bir sürü gereksiz insan olacaktır diye, gerçekten yaşanmış”

“Olayın hitap şekli olmadığını saygı ve sevgi duygusu oldugunu anlayabilen birileri var sonunda”

“Ben o videoyu izlerken "ne kadar güzel ve düzgün konuşuyor, çok iyi eğitmişler" demiştim hâlbuki... İnsanlar gerçekten kendini şaşırmış.”

can-bonomo3.jpg

canbonomo2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.