Büyükçekmece’de tır kontrolden çıktı arkasındaki araç altına girdi

Büyükçekmece’de tır kontrolden çıktı arkasındaki araç altına girdi
Gece yarısı Büyükçekmece'de meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybeden bir otomobil, hareket halindeki bir tırın altına girmesi sonucu kaza gerçekleşti. Kazada, 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi yaralandı.

Olay, E5 Karayolu Edirne yönünde saat 01.45 sularında vuku buldu. Alınan bilgiye göre, E.M. (42) yönetimindeki 35 KH 1721 plakalı araç, S.G.'nin kullandığı 76 DE 334 plakalı tırın arkasına çarptı ve altına girdi.

Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine ulaşan acil servis ekipleri, polis ve itfaiye, hemen müdahalede bulundu. Tır şoförü yaralanırken, otomobil sürücüsü E.M. ve yanındaki Ahmet Andırın (58) araç içinde sıkıştı. İtfaiyenin yoğun çabaları sonucu E.M., yaralı halde araçtan çıkarılarak hastaneye sevk edildi. Ancak Ahmet Andırın'ın kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrasında Andırın'ın bedeni otopsi için hastane morguna nakledildi. İtfaiye ekiplerinin aracı tırın altından çıkarma çalışmaları sürerken, polis ekipleri kazanın detaylarına ilişkin soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.