Burcunuza göre ruh eşinizle hangi yaşta tanışacağınızı öğrenin!

Burcunuza göre ruh eşinizle hangi yaşta tanışacağınızı öğrenin!

Evlilikte daha mutlu olmak için kendi burcunuza uyumlu olan burcu tercih edebilirsiniz. Astroloji insanların karakterleri hakkında ipucu verebiliyor.

Evlilik için en uygun gezegenlerden bazıları Venüs, Jüpiter, Mars ve Merkür'dür. İşte burcunuza göre ruh eşinizle tanışacağınız tarihler:

KOÇ BURCU

Koç çok hızlı ve dürtüseldir. Ruh eşleriyle 22-28 yaşları arasında tanışırlar. Evlilik hayatları pek iyi değildir.

Uzun süre aynı yerde kalmak istemezler. Koç açık sözlüdür ve başkalarının duygu ve hislerini pek umursamaz. Aşk ilişkileri hızlı ve ani olur. Ancak evlilik hayatlarında sürekli sorun yaşarlar.

ytyh-002.jpg

BOĞA BURCU

Boğa baskın ve inatçıdır. Ruh eşleriyle 30-32 yaşları arasında tanışırlar. Pratik, başarılı ve güvenilirdirler.

Çoğunlukla sabırlı ve ısrarcıdırlar ve dikkate değer bir dayanıklılığa sahiptirler. Boğalar sadık ve sadık arkadaşlar edinir. Evlilik hayatları gayet iyi.

İKİZLER BURCU

İkizler burcunun ruh hali değişimleri ve ikili bir karakter ve mizaç vardır. Huzursuz, diplomatik ve hırslıdırlar. Doğası gereği çapkındırlar ve birden fazla ilişki yaşarlar. Ruh eşleriyle 27 ila 32 yaşları arasında tanışırlar. Doğaları gereği evlilik hayatlarında sorunlarla karşılaşırlar.

YENGEÇ BURCU

Duygusaldırlar, duygularında inatçıdırlar ve evlerine ve ailelerine bağlıdırlar. Artık evlilik hayatlarının nasıl olacağını rahatlıkla tahmin edebilirsiniz. Ruh eşleriyle 20'li yaşlarında tanışırlar. Bu burcun yerlileri, yaşamda başarıya ulaşmalarına yardımcı olan sıkı çalışmalarıyla tanınırlar.

ASLAN BURCU

Aslanlar son derece şefkatli, cömert, dürüst, açık ve otoriterdir. Para konularında gururlu ve şanslılar. Aşk konularında sahiplenici, tutkulu ve sadıktırlar. Sevgiye ihtiyaçları vardır ama inatçı yapıları nedeniyle sevgi onlara ulaşamaz. Ruh eşleriyle 27 ila 30 yaşları arasında tanışırlar.

fdf-002.jpg

BAŞAK BURCU

Başaklar iyi analitik becerilere sahiptir. Başkaları tarafından ne kolay etkilenirler, ne de aldatılırlar. Ruh eşleriyle 24-28 yaşları arasında tanışırlar. Evlilik hayatları en hafif tabirle sıradandır.

TERAZİ BURCU

Terazi yerlileri düşüncelerinde ve eylemlerinde kararlıdır. Harika bir öngörü ve sezgileri var. Geniş bir arkadaş ve tanıdık çevreleri var. Ruh eşleriyle 26-31 yaşları arasında tanışırlar. Ancak evliliklerinden nadiren memnun kalırlar.

frefr.jpg

AKREP BURCU

Akrepler kararlı, bağımsız ve enerjiktir. Manyetik bir kişiliğe sahiptirler ve çok yönlüdürler. Ruh eşleriyle 25-30 yaşları arasında tanışırlar. Cinsel yaşamlarında çok talepkar, evde ise dogmatik ve baskıcıdırlar. Evliliklerinde sürekli sorunlarla karşılaşırlar.

YAY BURCU

Son derece dürtüsel, coşkulu ve kararlıdırlar. Açık sözlüdürler ve bu nedenle düşman edinirler. Dost canlısı ve sosyaldirler. Ruh eşleriyle 27-30 yaşları arasında tanışırlar. Sıklıkla son anda evlenirler ve evliliklerinden nadiren memnun kalırlar.

OĞLAK BURCU

Zihinsel olarak güçlü, kararlı ve tüm eylemlerinde bağımsızdırlar. Çalışkan olmalarının yanı sıra düşünürler de. Karamsar tavırları nedeniyle sıklıkla başkaları tarafından yanlış yorumlanırlar. Ruh eşleriyle 22-26 yaşları arasında tanışırlar. Aile hayatları genellikle sıkıntılıdır.

Kaynak: Posta

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.