Bu formülle eşyalar parmak izi lekesi tutmuyor! 3 malzeme ile mükemmel sonucu paylaştı

Bu formülle eşyalar parmak izi lekesi tutmuyor! 3 malzeme ile mükemmel sonucu paylaştı

Bir sosyal medya kullanıcısı evdeki parlak yüzeyli eşyaları 3 malzemeli formülle temizledi, yüzey parmak izi tutmaz oldu. Yorumlar birbiri ardına geldi.

Evlerdeki parlak yüzeyli veya cam eşyalar parmak izinden kaçamaz. Özellikle çocuklu evlerin baş belası parmak izi lekeleri, başa çıkmayı bilmeyenler için büyük bir dert. Ancak bir formül var ki, sosyal medya bu mucizevi karışımla çalkalanıyor. Karıştırıp cam yüzeylere sıkılan ve temiz bir bezle silinen yüzeyler artık parmak izi lekesi tutmaz oluyor. Bu formülü uygulayıp memnun kalan bir sosyal medya kullanıcısı, tüm aşamaları ve karışımın içine koyduğu malzemeleri hesabından videolu şekilde paylaştı.

cam.jpg

PARMAK İZLERİ YOK OLDU GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Sosyal medyada bir kullanıcının paylaştığı temizlik videosu viral oldu. Parmak izlerini eşyalardan silip atan, üstüne üstlük yeni parmak izi oluşumunu engelleyen bir formül, birçok kişinin kurtarıcısı oldu. Videoyu çeken kişi, bu karışımla TV ünitesinin kapaklarını sildi ve sonuç inanılmaz oldu.

Sosyal medyada paylaşılan videodaki cam yüzey temizleme formülü, şu malzemelerden elde edildi:

  • 1 yemek kaşığı beyaz sirke
  • 1 yemek kaşığı bulaşık makinesi parlatıcısı
  • 1 yemek kaşığı bulaşık deterjanı
  • Püskürtme şişesine koyulan bu malzemeler sonrasında şişenin geri kalanı çeşme suyu ile dolduruluyor.

Elde edilen bu karışım iyice çalkalandıktan sonra parlak yüzeye sahip eşyaların üzerine sıkılıp temiz bir bezle silinerek kullanılıyor. Sonuçlar gerçekten muhteşem oluyor.

i.webp

YORUMLAR BİRBİRİ ARDINA GELDİ

Bu karışımın yarattığı etkiyi görenler gözlerine inanamadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları karışımın araba camında da işe yarayıp yaramayacağını sorgularken bazısı da beyaz sirke yerine elma sirkesi kullanıp kullanamayacağını sordu.

Yorum yapan bazı sosyal medya kullanıcıları, videoyu çeken kişinin televizyonu bu karışımla sildiğini zannedince ortalık karıştı. Siyah TV ünitesini televizyon ekranı zanneden kişiler, “Televizyonun ömrünü bitirdiniz”, “Televizyon ekranı ıslak silinmez” gibi yorumlar yaptı. Ancak açıklamada yazan TV ünitesi ibaresini gören kullanıcılar, diğerlerine durumu izah etmeye çalıştı.

Deneyip beğenenlerse olumlu yorumlarını paylaştı:

yourum.jpg

ywakxk6r34u3c8q4kgcend-1920-80.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.