Bölücü terör örgütüne ağır darbe: 147 kişi gözaltına alındı

Bölücü terör örgütüne ağır darbe: 147 kişi gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, kahraman jandarma ekipleri tarafından 19 ilde, kahraman polis ekiplerimiz tarafından ise 15 ilde eş zamanlı olarak, bölücü terör örgütüne yönelik başarı ile icra edilen BOZDOĞAN-30 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, güvenlik güçleri tarafından başarı ile icra edilen BOZDOĞAN-30 operasyonu neticesinde 147 örgüt üyesi şüphelisinin kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, Güvenlik güçlerimiz tarafından düzenlenen operasyonlar neticesinde çok sayıda tabanca, av tüfeği, el bombası ve dijital materyal ile örgütsel dokümanın ele geçirildiğini de açıklamasına ekledi.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

İçişleri Bakanlığı görevine geldiği günden beri suça ve suçlulara karşı verdiği mücadeleden dolayı özellikle sosyal medya hesaplarından övgü ve teşekkür dolu mesajlar alan Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı BOZDOĞAN-30 operasyonu hakkında da vatandaşlar Bakan Yerlikaya ve kahraman emniyet mensuplarına teşekkür dolu mesajlar attı.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.