Beyaz gömlekteki lekeyi tek hamlede yok ediyor: Tek malzeme yetiyor

Beyaz gömlekteki lekeyi tek hamlede yok ediyor: Tek malzeme yetiyor

Çamaşırlardaki bazı lekeleri çıkarmak için farklı yöntemler denemek gerekebiliyor. Bu yöntemle beyaz gömlekte lekeden eser kalmıyor!


Çamaşırlardaki bazı lekeleri çıkarmak için farklı yöntemler denemek gerekebiliyor. Lekenin türü, kumaşı lekeye ne kadar maruz kaldığı gibi birçok etken lekenin kalıcılığını etkiliyor.

Beyaz gömleklerde, gömleğin renginden dolayı lekeler daha kalıcı izler bırakabiliyor. Bu sebeple çıkarmayı denerken alternatif yollardan en az bir tanesini kullanmak önem arz ediyor.

LİMON SUYU VE TEBEŞŞİR

Limon suyu ter lekelerini giderme de oldukça etkili bir yöntemdir bir kabının içine ekleyeceğiniz limon suyu ve bir miktar tuz ile doğal bir leke çıkarıcı elde edebilirsiniz lekenin üzerine 5 dakikaya yayıp beklettikten sonra sıcak suyla makinada uygun bir ’de yıkabilirsiniz.

Leke alınabilir lekenin üzerine tebeşir sürerek bir süre bekledikten sonra ya lekesinin çıktığını gördüğünüz anda durlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz bu işlemi yaptıktan sonra çamaşırınızı ardından asla kurutma makinası kullanmayın

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.