Aydın'da otomobil alevlere teslim oldu

Aydın'da otomobil alevlere teslim oldu
Aydın'ın Efeler ilçesinde park halindeki otomobilde, sürücüsünün kontağı çevirmesi ile yangın çıktı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan bir otomobil, sürücüsünün anahtarı çevirmesiyle birlikte aniden alev aldı.

Olay, Efeler ilçesinin Köprülü-Veysipaşa Mahallesi'nde, 1610 Sokak üzerinde gerçekleşti. Araç sahibi H.K., otomobilinin anahtarını çevirdiği sırada, park halindeki araçtan dumanların yükseldiğini fark etti. Hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren sürücü, polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yangına müdahale etti. Elektrik bağlantısını keserek güvenlik önlemlerini alan ekipler, yangını kontrol altına almayı başardılar. Ancak, araçta maddi hasar meydana geldi.

Soğutma çalışmaları tamamlandıktan sonra yapılan ilk incelemeler, aracın motor bölümündeki elektrik aksamının kısa devre yapması sonucu yangının çıktığını ortaya koydu. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Otomobil sahibi H.K., yangını söndürmek için beklerken aracının birden alev aldığını ifade etti. "Marşa bastım ve ardından bir ses duydum. Alevlerle karşı karşıya kaldığımı fark ettim. Ne yapabileceğimi bilmiyordum. Ancak şu an için aracı burada bırakıp çektireceğim" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.