Astrolog Nuray Sayarı çarşamba saat 06:21'e dikkat diyerek uyardı! 'Taşlar yerinden oynayacak'

Astrolog Nuray Sayarı çarşamba saat 06:21'e dikkat diyerek uyardı! 'Taşlar yerinden oynayacak'
Son zamanlarda yapmış olduğu yorumlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV'nin ''Hayatta Her Şey Var'' programına konuk oldu ve tarih, saat vererek astroloji tutuklarını heyecanlandırdı.

Nur Viral'in her gün izleyicilerle buluştuğu programın son konuğu Sayarı oldu. Özellikle son dönemde yaptığı seçim yorumlarıyla gündeme gelen Sayarı, bu sefer de önemli bir uyarıda bulundu.

nur 6

Astroloji meraklılarını heyecanlandıran açıklamalar yapan Nuray Sayarı, tarih ve saat vererek uyarılarda bulundu. Sayarı, "Hepimizde bir bahar havası esmeye başlıyor. Çarşamba sabahı güçlü bir yeni ayı Boğa burcunda yaşayacağız. Taşların yerinden oynayacağı bir hafta bizi bekliyor. Çok özel bir hafta olacak." dedi.

nur 5

Ünlü astrolog sözlerine şöyle devam etti: "Öncelikle sabah saat 08:50'den gece 00:42'ye kadar Ay boşlukta kalacak. Ani kararlar vermemeye dikkat edin, imajınızı değiştirmeye kalkışmayın, peşin hükümlü olmayın, dengeyi koruyun.

nur 3

SAAT 06:21' DİKKAT

Sabah saat 06:21'e dikkat! Çarşamba sabahı özel bir an olan saat 06:21'de yeni ay Boğa burcunda oluşacak. Dolu dolu bir yeni ayı yaşayacağız. Bu saatlerde dileklerinizi dilemek için harika bir zaman olacak. Boğa demek huzur demek, duyularını kullanmak demek, kokuları almak demek, lezzetin tadını çıkarmak demek. Dolayısıyla çok özel bir hafta bizi bekliyor."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.