Aslan tur için sahaya çıkıyor

Aslan tur için sahaya çıkıyor
Galatasaray, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Litvanya ekibi Zalgiris'i konuk edecek. Galatasaray - Zalgiris karşılaşması D-Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ÖMER BUĞRA ERSAVAŞ / KAMU SON HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Galatasaray bu akşam Litvanya ekibi Zalgiris'le, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta karşı karşıya gelecek.

Rams Park'ta yapılacak müsabaka saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan hakem Willy Delajod yönetecek. Delajod'un yardımcılıklarını Erwan Finjean ve Cyril Mugnier üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi Thomas Leonard olacak.

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda başlayan sarı-kırmızılı takım, Zalgiris ile yaptığı ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın tur atlaması için yarınki karşılaşmadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Müsabaka, berabere sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek.

Galatasaray, maçı kaybetmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek. Tur atlayan takım ise Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımı ile karşılaşacak.

GALATASARAY - ZALGİRİS MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Zalgiris karşılaşması D-Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera; Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino; Kerem Aktürkoğlu, Torreira, Olivieira, Morutan, Mertens, Zaniolo

Zalgiris: Gertmonas; Pavelic, Hnid, Vucur, Bopesu; Buff, Gorobsov, Kendysh, Golubickas; Fofana, Oyewusi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.