Anne oğul yaşadıkları evde ölü bulundu

Anne oğul yaşadıkları evde ölü bulundu

Ümraniye'de yaşlı bir kadın ile oğlunun cansız bedenleri, evlerinde bulundu. Uzun süre kendilerinden haber alınamayan anne ve oğlunun evine giren güvenlik güçleri, her ikisinin de hayatını kaybettiğini tespit etti.

İstanbul Ümraniye Atatürk Mahallesi'nde yaşanan olay, öğleden sonra saatlerinde Çavuşbaşı Caddesi'ndeki bir apartmanda gerçekleşti. Posta görevlisi, ikinci katta bulunan bir daireye posta teslim etmek istediğinde, kapının açılmaması ve dikkat çekici kokular üzerine endişelenerek durumu mahalle muhtarına iletti.

Muhtarın dairede yaşayan yaşlı kadın ve oğlundan haber alamaması üzerine, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. İtfaiye ekipleri, polis eşliğinde kapıyı açarak içeri girdiklerinde, 2 kişiyi hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucunda, bu kişilerin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Henüz kimlikleri belirlenemeyen fakat anne ve oğul oldukları anlaşılan kişilerin cenazeleri, polis incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Olayın tanıklarından biri olan ve çevrede dükkanı bulunan Vedat Eserli, postacının yan binaya geldiğini ve kapının açılmaması üzerine muhtara haber verildiğini belirtti.

Eserli, ayrıca evden gelen kötü kokuların fark edildiğini ve bunun üzerine muhtarın itfaiye ve polis ekiplerini çağırdığını ifade etti. İtfaiyenin kapıyı açıp içeri girdiğinde anne ve oğlunun cansız bedenleriyle karşılaştığını, daha sonra olay yerine gelen ekiplerin incelemelerde bulunduğunu ve cenazelerin alınıp götürüldüğünü aktardı. Eserli, yaşlı kadının kendilerine müşteri olduğunu ve 85-90 yaşlarında olduğunu, oğlunun ise 50-55 yaşlarında olduğunu söyledi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.