Akşener Bakan Nebati'yi ''Nemo''ya benzetti

Akşener Bakan Nebati'yi ''Nemo''ya benzetti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında Ekonomi Bakanı Nureddin Nebati'yi tiye aldı. Akşener Bakan Nebati için "Bir Bakan vardı hatırlıyor musunuz? Sahi ne oldu ona, bileniniz var mı? O ışıltılı gözleri göreniniz var mı?" diye konuştu.

Arif Aydın Kaplan/Kamu Son Haber

Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akşener toplantıda salondaki insanlara dönüp Ekonomi ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati''nin nerede olduğunu sordu. 

Meral Akşener, Ekonomi Bakanı''nı çizgi film karakterine benzeterek şu ifadeleri kullandı: "Mesela bir Nebati Bakan vardı, hatırlıyor musunuz? Sahi ne oldu ona, bileniniz var mı? O ışıltılı gözleri göreniniz var mı? Son zamanlarda çıkıp da, alışılmış absürtlüğüyle açıklamalar yaptığını duyanınız var mı? Memlekette ekonomi perişan, esnaf kan ağlıyorken, Çiftçi tarlasına yaşlı gözlerle bakıyorken kayıp bakan Nemo’nun, neden ortalıkta olmadığını, bileniniz var mı?"

Devamında ise Akşener, Nureddin Nebatin''nin "nerede?" olduğu sorusuna şu yanı verdi: "Ben söyleyeyim. Çünkü şu sıralar o koltuktan bir kalkarsa, bir daha oturamayacağını en iyi kendisi biliyor da ondan" 

"NE DİYELİM? ALLAH AKIL FİKİR VERSİN"

Önceki haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde açıklama yaparken Bakan Nebati''nin arka sıralardan ön sıralara geçme çabası kameralara yansımıştı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekonomi Bakanının o görüntüleri için "Fotoğraf çekerken bile rantı düşünüyorlar" dedi. Akşener Nureddin Nebati hakkında şöyle devam etti: "Yanlış olmasın kendisi bir tek Sayın Erdoğan’ın basın açıklamaları olunca aniden ortalıkla beliriveriyor. O da açıklama yapmak için değil, kameralar önünde spot yer kapabilmek için. Bu arkadaşlar artık, fotoğraf çekilirken bile, rant kovalıyor yani. Ama onu da maalesef beceremiyorlar. Birbirlerini omuzlayıp rezil oluyorlar. Ne diyelim? Allah akıl fikir versin."

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.