Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in küsme nedeni belli oldu

Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in küsme nedeni belli oldu
Bir dönem adeta ayrılmaz bir ikili olarak gösterilen ve her fırsatta birlikte görülen Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın küslük nedeni ortaya çıktı.

Bir dönem ikili olarak birçok projede yer alan ve dostluklarıyla tanınan Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın arasının açık olduğu biliniyordu.

Hatta bu küslüğün sonucu olarak Murat Cemcir, yakın dostu Ahmet Kural'ın düğününe katılmamıştı. Uzun zamandır merak konusu olan bu küslüğün nedeni ise ortaya çıktı.

Picture background

'TEK BAŞINA GÜZEL ŞEYLER YAPIYOR'

Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir son olarak katıldığı bir Youtube'da programında "Hoş bir şekilde vedalaşmak insanı büyütür ve insan yapar. Yani geçmişimizin ağırlığı ve yüküyle geleceğimizi planlayamayız.

Planlamadığımız bir şeyi hayat bize bahşetti. Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik. Yeni maceralar yaşamak, yeni hikayeler yaşamak, yeni filmler yapmak için tatlı bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Ahmet tek başına güzel şeyler yapıyor." demişti.

Picture background

KÜSLÜK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Murat Cemcir, Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural hep birlikte yol alıyorlardı. Ancak ilerleyen zamanlarda aralarında bir anlaşmazlık doğdu.

Selçuk Aydemir, birlikte çalıştıkları film projesinden beklediği ücreti alamadığını söylüyor ve bu durum nedeniyle küsüyorlar.

Picture background

Sonrasında, Murat Cemcir'in haberi olmadan Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural, arka planda iş çeviriyorlar. Bir senaryo yazıp beraber film çekiyorlar.

Murat Cemcir, bu durumu öğrendiğinde çok şaşırıyor. Murat Cemcir dost kazığı yiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.