40 yıllık Türk enerji devi iflasın eşiğinde

40 yıllık Türk enerji devi iflasın eşiğinde
Yaklaşık 40 yıldır Türkiye’de enerji sektöründe hizmetleri veren ünlü firma iflasın eşiğine geldi.

Yaklaşık olarak 40 yıldır Türkiye’de enerji sektöründe faaliyet gösteren, ülkede önde gelen firmalarından biri olan Mat Enerji maddi imkansızlıklar nedeniyle oldukça zor günler geçiriyor.

Trafo merkezleri, şehir şebekeleri, konut projelerinin iletim hatları gibi işlerde uzmanlaşmış Mat Enerji’nin, üç aylık konkordato talebi kabul edildi.

Hakkımızda

Ankara 1’inci Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin konkordato talebini değerlendirmeye alarak, 3 aylık geçici mühlet verilmesi yönünde bir karar verdi. Mahkeme ayrıca, konkordato komiserleri kurulu görevlendirilmesini yönünde bir karar aldı.

Şirket, aldığı iletim hattı ve trafo merkezi ihaleleri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alırken, yakın bir zamanda Datel, Anadolu Elektrik ve Yılmaz Elektrik gibi enerji sektörünün büyük şirketleri ile benzer mali sorunları aşamadı ve konkordato talebinde bulundu.

Faaliyet Alanlarımız

MAT ENERJİ HAKKINDA

1985 yılında ülkemizde ticari faaliyetine başlayan ve şu anda sektörünün en tecrübeli kuruluşları arasında yer alan MAT ENERJİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş, trafo merkezlerinden, orta gerilim şehir şebekelerine, yüksek gerilimli iletim hatlarından, konut projeleri ve endüstriyel tesis inşaatlarına kadar geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir.

Kalite Politikamız

MAT ENERJİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş, özellikle 154 kV ve 380 kV trafo merkezleri tesislerindeki tecrübesiyle sektörde ön plana çıkmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.