30 Nisan burç yorumları! Bugünü Mars yönetiyor

30 Nisan burç yorumları! Bugünü Mars yönetiyor
30 Nisan tarihinde burçlar hayatımızı nasıl etkileyecek? Ünlü Astrolog Nuray Sayarı kendi YouTube hesabından tek tek anlattı.

KOÇ

Sevgili Koçlar, bugün duygularınız da güvenle güvensizlik arasında kalmamaya güvendiğiniz bütün işlere kişilere konulara sarılmaya güvenmediğiniz her şeyden uzaklaşmaya özen gösterdiğinizde keyifli bir günü yaşayıp tamamlayabilirsiniz.

BOĞA

Sevgili boğalar, bugün sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz çalışmalarınızla ilgili kalıcı ve sürdürülebilen işle ilgili her şeyi netleştirebilirim özellikle sizinle Uyumsuz olan kişileri uyumlu olmaya zorlamayın onlarla çalışıyorsanız işinizi yapın onlarla arkadaşsınız seviyeli ve dengeli arkadaşlık sürdürmeye hayatınızın merkezine koymam özen gösterin.

İKİZLER

Sevgili İkizler, bugün sosyal ilişkilerinde dengeli olman gereken bir güne başlıyoruz. Zira Mars'ın Koç burcunda konumlanması sosyal çevrende hareketlilikler yaratıyor. Özellikle yakın arkadaşlarınla ilişkilerinde liderlik yapma ve grup içinde daha belirgin bir rol alma eğiliminde olabilirsin.

YENGEÇ

Sevgili yengeçler, bugün dostluğa ve arkadaşlığa önem verdiğiniz Bugünde üzerinizdeki olumsuzlukların kalıcı olmadığından Emin olmanızı istiyorum sizden negatif her şeyin hayrınıza gelişeceği Bugünde ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olacaksınız.

11-subat-burc.jpg

ASLAN

Sevgili aslanlar, bugün özellikle ay düğümlerinin oluşturduğu enerjiyle önemli düşünce ve beklentileriniz le ilgili hızlı ve Ani kararlar alıp vermemeye önemli düşünce ve belgeli işlerinizi araştırmalı bir şekilde yapıp tamamlamaya gün boyunca özen gösterin. Mümkün olduğunca ihmalkar olmamaya da özen gösterin, özellikle kendinize duyduğunuz güveni kaybetmeyin.

BAŞAK

Sevgili başaklar, bugün özellikle sizi sık sık tehlikeli işlere ve durumlara sokan bazı arkadaşlarınızın bilinçli bir şekilde farkına varabilirsiniz artık onları hayatınızın yakınında tutmamaya lütfen özen gösterin. Mümkün olduğunca duygularınız ve düşünceleriniz konusunda da net olun.

TERAZİ

Sevgili teraziler, bugün iş hayatınızda ortaklı ya da ortaklaşa devam eden süren işlerinize odaklanabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerde bazı yol ayrımların karar verebilirsiniz kendinizi ayrılmak istediğiniz her türlü ortaklaşa işte hazır hissediyorsanız yol ayrımı yapmak sizi zarara değil karara ilerletecek bilginize.

AKREP

Sevgili akrepler, bugün iş ve çalışma hayatınızda belli anlaşmalar sözleşmeler gündeminizde ise hangi alanlarda net değilseniz netlik kazanabilirsiniz.

burclarrf.jpgYAY

Sevgili yaylar, bugün gezegenlerin kombinasyonu gizli saklı konuların gündeminizde olmasına müsaade etmeyeceksiniz daha önceden sizi kandırmış aldatmış insanlar önünüze geldiğinde özür dahi dileseler affedin ama hayatınızdan Uzak tutun. Sakın bugün daha önce zarar gördüğünüz kişileri tekrar hayatınıza almayın.

OĞLAK

Sevgili oğlaklar, bugün gündeminizde aller olacak gerçekleştirmek istediğiniz işlere

düşünce olarak fokuslanmak sevgili kovalar yükselen kovalar özellikle eğitiminiz varsa iminize odaklanacak yeni bir öğrenim planlayabilirsiniz sertifika programlı bir eğitime dahil olabilirsiniz ya da üniversite ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz Hak, hukuk ve adalet konusunda başarınıza başarı katacaksınız yolunuz açık olsu.

BALIK

Sevgili balıklar, bugün yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa Beklediğiniz sonuçları elde etmek gündeminizde çok iyi bakın abone olmayı ve bildirim in sesini açmayı ihmal etmeyin.

ASTROLOJİDE MARS NEYİ TEMSİL EDER?

Mars dünyadaki yaşam enerjimiz, gücümüz ve iradeyi temsil etmektedir. Yönetici Burcu Koçtur ve eril özelliklerimizi anlatır. Olay ve durumlarla nasıl mücadele ettiğimizi burada ki bereketi ve bunun sonrasında nasıl kazanacağımız da Mars ile ilgilidir. Mars hangi evdeyse gücümüzü ifade etme şeklimiz de öyledir. Mars’ın yarıçapı Dünya’nınkinin yaklaşık yarısı kadardır. Elementi Demirdir. Yüzeyinde ki demir oksitten dolayı kızıla yakın bir renktir ve bu yüzden Kızıl Gezegen olarak da tanımlanmaktadır. Mars’ı çalıştırmanın yolu; mücadele etmek, kendini korumak ve gücünü doğru kullanmaktır. Harita bu şekilde olumluya çevrilebilir. Ancak zararlı ve zayıf Retro bir Mars var ise haritada kişi bunları yaşamak durumundadır.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.