29 Nisan burç yorumları! Merkür onların hayatını altüst edecek

29 Nisan burç yorumları! Merkür onların hayatını altüst edecek
29 Nisan günü burçlar hayatınızı nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Nuray Sayarı kendi YouTube hesabından tüm ayrıntılarıyla astroloji meraklılarına anlattı.

29 Nisan Pazartesi her günü her saati bir gezegen yönetir yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun bugünü ay yönetiyor Ay bir gezegen midir? Hayır geceyi aydınlatan bir ışıktır bugün gezegenlerin konumu ve kombinasyonu burçları etkisi altına alacak.

KOÇ

Sevgili koçlar, bugün gün boyunca ay oğlak burcunda seyrine devam ederken özellikle sevgili Koçlar yükselen koçlar hiçbir konuda lütfen Sabah saatlerinde ani ve hızlı kararlar alıp vermeyin mümkün olduğunca düzenli ve disiplinli olmaya boş konuşmalar yapmamaya özen gösterin

BOĞA

Sevgili boğalar, bugün gezegenlerin boğa burcundaki oluşturduğu toparlanma stum kendinizi yapılandırma yenileme konusunda sizi ikileme sokabilir işimi değiştirsem mi imajımı değiştirsem mi tarzımı değiştirsem mi çevremi değiştirsem mi diye içinizden gelen değişimleri yapmayı engellemeyin. Çünkü yenilik ve değişim yaşamak için çok güzel bir gündesiniz aldığınız verdiğiniz bütün kararlarını net bir şekilde güvenin.

İKİZLER

Sevgili ikizler, bugün iş hayatında ve iş çevrende sürekli tartışma yaratan şikayetçi olan bazı iş arkadaşların seni sinirlendirecek büyük ceza onları önemsemeyin.

YENGEÇ

Sevgili yengeçler, bugün iş ve çalışma hayatınızda inanılmaz üretken inanılmaz başarılı inanılmaz huzurlu bir gündesiniz çok iyi işler çıkartacak ortaya planladığınız her şeyi Arzu ettiğiniz ve planladığınız gibi geliştireceksiniz. Aşk hayatınızda bir kırgınlık yaşadıysanız öğleden sonra yaşanacak barışma büyük sürpriz mutluluklara neden olabilir.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

ASLAN

Sevgili aslanlar, bugün neyi yapabilirim neyi yapamam arasında kalabilirsin kendine duyduğun güveni. Sorgulayabilirsiniz. Bugün sosyal ilişkilerinizde bazı arkadaşlarınızın birbiriyle iletişim problemi yaşaması ya da yaşamaları aralarına sizi dahil etmeye kalkışmaları büyük gerileme neden olabilir. Hiç kimsenin kararına arasında geçirdiği probleme dahil olmayın bugün kimsenin Şikayetini dinlemeyin.

TERAZİ

Sevgili teraziler, bugün öğleye kadar işinizle gücünüzle yoğun saatler yaşayıp geçirebilirsiniz öğleden sonra elinizden kaçmış bazı fırsatların önünüze tekrar geri sizi şaşırtabilir hayatınızdan kaçmış birinin de size geri yine yaratabilir ama vaktiyle elinizden kaçırdığınız kişiyi ve fırsatları eskisi kadar önemsemediğiniz farkına varacaksınız ve denenmişi denemeyi kendinize ödül katacaksınız.

AKREP

Sevgili akrepler, bugün her konuda kararlı bir gün yaşayacaksınız daha önce yapamayacağınızı işleri daha önce gerçekleştiremediği düşündüğünüz işleri hem geliştirecek hem gerçekleştireceksiniz belirlediğiniz hedeflerde sağlam adımlar atarak kendi yolunuzda başarıyla ilerleyeceksiniz.

burccc.jpgYAY

Sevgili yaylar, bugün Coşku dolu bir gün yaşarken iş ve çalışma hayatınızda elde edeceğiniz başarılardan dolayı bazı iş arkadaşlıklarının gözlerindeki kıskançlığı görmek sizi korkutabilir bu çok masum bir durum bazen bazı insanlar kıskanç olabiliyor imreneyim takılmayın herkesi olduğu gibi kabul edin olumsuz bir insanı olumlu yapamazsınız kıskanç bir insanı da kıskançlıktan vazgeçiremez. Siz kendinizle haşır neşir olun. Başkalarının ne olduğu nasıl yaşadığı nasıl davrandığı sizin sorununuz sorumluluğunuz olmasın.

OĞLAK

Sevgili oğlaklar, bugün ideallerinizle bütünleştiği geliriniz kazancınıza oldukça konsantresinin işlerde sağlam sonuçlar elde edeceksiniz daha önce canınızı sıkan konulara bugün gerçekten gönülden alacağınız haberler ile sevineceksiniz.

KOVA

Sevgili kovalar, modunu düşüren herkesten uzak kal. Bugün seni eleştiren kişileri dinleme bugün mümkün olduğunca kendine odaklan Kendini nasıl hissediyorsun kendine ne kadar değer veriyorsun kendi işlerine ne kadar güveniyorsun bugün kendinle haşır neşir olur musun dış dünyaya kapat gözlerini kendine yönel mutlu olacaksın ve başarılı olacaksın.

burclarrf.jpg

BALIK

Sevgili balıklar, düşünceleriniz duygularınız kararlarınız konusunda yapılan ihtiyaç duyduğunuz bu süreçte gezegenlerin kombinasyonu ve gök kubbe sizi uyarıyor. Anlaşma ve sözleşme ile ilgili konularda nelerden yana tedirginsiniz bu tedirginlikleri hepsi ortadan kalkıyor Aşk hayatınızda gereksiz kıskançlıklar yaparak süre gelen bir ilişkiniz varsa ilişkinizin enerjisini bozmayın.

MERKÜR HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

  • Güneş sisteminin en küçük gezegenidir.
  • Güneş'e en yakın gezegendir.
  • Güneş'e en yakın gezegen olmasına rağmen en sıcak gezegen değildir.
  • Merkür'ün yörünge kayması genel görelilik kuramını doğrular.
  • Güneş etrafında en hızlı tur atan gezegendir.
  • Bilinen bir halkası ve uydusu yoktur.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.