Yılmaz Vural'a rakip çıktı! Teknik kadının heyecanı gündem oldu

Yılmaz Vural'a rakip çıktı! Teknik kadının heyecanı gündem oldu
Bursa Ant Spor'un yardımcı antrenörü Dilayda Erel, Bodrum Basketbol ile yapılan müsabakada gösterdiği heyecanla ünlü teknik adam Yılmaz Vural'dan altta kalmadı.

Musabakalardaki heyecanının yansıtma şekli ile de ünlü olan Menemen FK'nın tecrübeli teknik direktörü Yılmaz Vural’a rakip çıktı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi finalinde mücadele veren Bursa Ant Spor'un yardımcı antrenörü Dilayda Erel, heyecanı ve şekilden şekle giren hali ile neredeyse Yılmaz Vural'ı geride bıraktı.

yilmaz2.jpg

Bodrum Basketbol ile Bursa Ant Spor arasında oynanan play-off finalinde Bursa’nın yardımcı antrenörü Dilayda Erel gösterdiği heyecanlı hareketleri ile ilgi odağı oldu. Maç süresince yerinde duramayan Erel’in heyecanı neredeyse salona sığmadı.

dilayda.jpg

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi finalinde Bodrum Basketbol, Bursa Ant Spor karşısında 84-71 'lik galibiyetle Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükseldi. Çekişmeli karşılaşmada teknik heyetler de kenarda bir hayli ter döktü. Aynı zamanda eski basketbolcu ve Bursa Ant Spor'un yardımcı antrenörü Dilayda Erel’in saha kenarındaki heyecanlı hareketleri ise taraftarları kendisine kilitledi. Bir an olsun yerinde duramayan, yardımcı antrenör Erel, oyuncularını bir an yalnız bırakmadı.

dilayoda2.jpg

Hareketleriyle ünlü teknik adam Yılmaz Vural’a benzetilen Dilayda Erel, hem kenardan taktik verdi aynı zamanda saha kenarında adeta oyuncularla birlikte oynadı. Mağlubiyet karşısında Dilayda Erel, büyük üzüntü yaşadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.