Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı ortaya çıktı! 8 ayda 20 kilo vermişti

Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı ortaya çıktı! 8 ayda 20 kilo vermişti
Sağlıklı beslenmeyi bırakmayan Bergüzar Korel, şimdilerde 'Bahar detoksu'na başladı. Yumurtanın içine koyduğu baharatlar ise şaşırttı.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 8 ayda 20 kilo vererek eski zayıf fiziğine kavuşmuştu. Şimdilerde formunu korumak için diyetisyenle özel bir beslenme programı uygulayan Korel, takipçileriyle de "bahar detoksu" tarifini paylaştı.

Picture background

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yeni projesi için imaj değişikliğine gitti ve 8 ayda 20 kilo vererek eski formuna döndü.

2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile evlenen Korel, 2010 yılında oğlu Ali'yi, 2020 yılında Han'ı ve 2021 yılında da kızı Leyla'yı kucağına almıştı. Üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Korel, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

Picture background

Korel, sarıya boyadığı saçlarıyla ve zayıflamış haliyle yepyeni bir görünüme kavuştu. Takipçilerinden de tam not alan Korel'in yeni projesi merak konusu oldu.

8 ayda 20 kilo vermişti... Bergüzar Korel sırrını paylaştı! Yumurtanın içine bakın ne koyuyor... - Resim: 3

Bir hayli zayıflayan Korel formunu korumak için diyetisyeniyle görüşmeye devam ediyor.

Şu sıralar 'Bahar detoksu' yapan Korel formunu nasıl koruduğuna dair detayları da paylaştı.

ZERDEÇAL VE KARABİBER EKLİYOR

İlk öğününü paylaşan Bergüzar Korel yumurtaya karabiber ve zerdeçal koyarak dikkat çekti.

8 ayda 20 kilo vermişti... Bergüzar Korel sırrını paylaştı! Yumurtanın içine bakın ne koyuyor... - Resim: 6

Bergüzar Korel detoks süresi boyunca akşam yemek yemediği için (yemek yerine 1 orta boy muz, 12 adet çilek, 2 dilim beyaz peynir ve1 avuç yer fıstığı yiyor) zorlandığını da itiraf etti. Bergüzar Korel akşamları yemek yememek için uyguladığı metodu da takipçileriyle paylaştı.

8 ayda 20 kilo vermişti... Bergüzar Korel sırrını paylaştı! Yumurtanın içine bakın ne koyuyor... - Resim: 7

BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

Oyuncu Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Tanju Korel, annesi Hülya Darcan’dır. İlköğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu'nda, orta öğrenimini ise Yıldız Koleji'nde tamamladı.

Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı'nda tiyatro eğitimi aldı.

Korel, lise eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girerek buradan mezun oldu.

Üniversite öncesi dönemde profesyonel kulüplerde voleybol oynayarak sporla da ilgilenen Korel, oyunculuk tutkusunu da bu dönemde beslemeye başladı.

Picture background

Üniversite yıllarında birçok oyun ve kısa filmde rol alan Korel, Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen "Kuva-yi Milliye" oyununda da yardımcı oyuncu olarak yer aldı.

Oyunculuk becerilerini geliştirmek için Susan Baston ve Özay Fecht gibi sektörde tanınmış isimlerle de çalışan Korel, Baston'ın Nicole Kidman ve Tom Hanks gibi Hollywood yıldızlarına da oyunculuk koçluğu yaptı.

Tiyatro oyunlarından sonra televizyon dizilerinde de boy göstermeye başlayan Bergüzar Korel, "Binbir Gece", "Vatanım Sensin", "Karadayı" ve "Muhteşem Yüzyıl" gibi birçok başarılı yapımda rol alarak geniş kitleler tarafından tanındı ve sevildi.

2009 yılında Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel'in üç çocuğu bulunmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.